В най-женския месец март започваме новата рубрика в  Бизнес на токчета.

...
В най-женския месец март започваме новата рубрика в  Бизнес на токчета.
Коментари Харесай

Милена Рамчева: Жените са по-добри в дейностите, свързани с организация

В най-женския месец март започваме новата графа в  " Бизнес на токчета " .
Ние имаме вяра, че в България има доста мощни и вдъхновяващи дами, чиито истории желаеме да разкажем на нашите читатели. Успешни дами, които потвърждават, че бизнесът не е непокътната територия единствено за мощния пол. Жени, които балансират сред персоналния и професионалния живот. Които се изправят пред провокациите на корпоративния свят и съумяват, без да губят женствеността си. А Милена Рамчева е точно една от тях, по тази причина избрахме тъкмо тя да бъде нашият първи посетител.
Вече повече от 15 години тя работи в областта на директния маркетинг, като има дълготраен опит в обслужването на клиенти и фулфилмънт процесите на онлайн магазини. Започва кариерата си в международно известното издателство Рийдърс Дайджест, съветник е по пряк маркетинг на съветската компания Bluefox за азиатския пазар, работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия. От ноември 2016 година е изпълнителен шеф на Метрика ООД. Основната цел на компанията е да дава потребителско обслужване на високо равнище, предлагайки услуги с добавена стойност на своите клиенти.

Кой е най-важният урок, който научихте от бизнеса?  
Много уроци научих, само че един от най-важните е, че практиката и насъбраният опит са най-големите учители в живота. За да си сигурен, че можеш едно нещо, в действителност би трябвало да си го направил.
Коя е Милена Рамчева отвън офиса?  
Милена Рамчева отвън офиса е напълно естествен човек със семейство и щерка на 9 години, обичаща да пътува, което последната година не се случва доста постоянно, само че пък размени фокуса си от пътувания в чужбина с пътувания в страната и повече вървене в планината.

Как се комбинира персоналният живот с професионалните задължения?
Бих споделила, че е извънредно мъчно. Балансът се намира доста мъчно. Лесно се излиза от него и по-късно доста мъчно се връща. Аз мога да призная, че моят баланс е нарушен в интерес на работата, което във всеки свободен миг се пробвам да обезщетявам, обръщайки повече внимание на щерка си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР